Știri

Warhammer 40.000: Space Marine 2 – un nou trailer dezvăluie povestea, lupta și multe altele

Sabre Interactive și Focus Entertainment au lansat un nou trailer pentru jocul lor viitor, Warhammer 40,000: Space Marine 2. Acest trailer oferă o privire profundă în poveștea jocului, decorul său atmosferic și sistemul său de luptă captivant. Vezi trailerul de mai jos pentru a te bucura de toate detaliile.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 îi va plasa pe jucători în primele linii ale celui de-al patrulea Război Tiranic. Protagonistul, Titus, se confruntă cu consecințele unei retrogradări în cadrul Capitulului Space Marine și trebuie să facă față unei invazii a tiranizilor. Lupta va fi un amestec echilibrat între împușcături la persoana a treia, bazate pe acoperire, și atacuri corp la corp brutale, familiarizându-i pe jucători cu experiența din primul joc al seriei.

Un aspect interesant al jocului este accentul pus pe jocul în cooperare. Până la trei jucători pot lua parte la campania completă împreună, iar jocul oferă, de asemenea, un mod separat de cooperare, cu propriile sale mecanici de progresie și personalizare a personajelor.

Pe lângă modul de cooperare, Warhammer 40,000: Space Marine 2 va include și un multiplayer competitiv, în care două echipe de 6 Space Marines se vor confrunta în diverse arene. Jucătorii vor avea acces la o varietate de arme și abilități unice pentru a-și domina adversarii.

Jocul este programat să fie lansat pe PC, PS5 și Xbox Series X/S pe 9 septembrie. Un trailer de prezentare generală este programat să apară la sfârșitul acestei luni, așa că fii pe fază pentru mai multe informații despre acest joc așteptat cu nerăbdare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *