Trailere

Gameplay-ul Assassin’s Creed Shadows prezintă forța brutală a lui Yasuke și abilitățile lui Naoe

Ubisoft a dezvăluit un gameplay extins pentru viitorul lor titlu, Assassin’s Creed Shadows, evidențiind abilitățile și stilurile de joc ale protagoniștilor săi, Yasuke și Naoe. În acest gameplay captivant, jucătorii sunt martorii forței brutale a lui Yasuke și a furtivității lui Naoe într-o aventură plină de acțiune.

În secvența de deschidere, Yasuke se confruntă cu un samurai corupt, luptându-se cu el cu o bâtă și demonstrându-și priceperea în lupta corp la corp. Distruge mediul înconjurător și se angajează într-o luptă intensă, culminând cu executarea adversarului său. Apoi, jucătorii sunt invitați să se alăture lui Naoe într-o misiune de furtivitate, în timp ce se strecoară prin umbrele nopții pentru a-și îndeplini obiectivul.

Naoe utilizează abilitățile sale de furtivitate pentru a se strecura prin iarbă și a elimina inamicii în tăcere. Ea manipulează mediul înconjurător, stingând brazierele pentru a crea întuneric și folosind acoperirea pentru a rămâne neobservată. Într-o secvență impresionantă, ea se infiltrează în castelul daimyo-ului, navigând prin camerele întunecate și eliminându-și țintele cu precizie mortală.

Jucătorii vor avea parte de o experiență captivantă și variată în Assassin’s Creed Shadows, în care vor putea să alterneze între forța brutală a lui Yasuke și furtivitatea subtilă a lui Naoe în timp ce explorează lumea plină de pericole a Japoniei feudale. Cu o dată de lansare programată pentru 15 noiembrie pentru Xbox Series X/S, PS5 și PC, anticiparea pentru acest joc a atins cote maxime printre fanii seriei Assassin’s Creed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *