Trailere

Homeworld 3 primește un nou trailer care prezintă povestea francizei

Dezvoltatorul Blackbird Interactive a lansat un nou trailer pentru viitorul său joc de strategie în timp real bazat pe spațiu Homeworld 3. De data aceasta, trailerul ne oferă o privire asupra istoriei universului Homeworld, oferind o lecție rapidă de istorie în acest proces. Verifică-l mai jos.

Trailerul ne prezintă câteva dintre evenimentele din titlurile anterioare Homeworld, inclusiv spin-off-ul terestru Homeworld: Deserts of Kharak. Povestea începe cu Kushan luptând pentru resurse timp de mii de ani înainte ca Rachel S’Jet să descopere ceva îngropat adânc sub nisip.

Acest lucru îl propulsează pe Kushan în călătorii în spațiu, în timp ce construiesc o mare navă-mamă care ar transporta 600.000 de Kushan la Hiigara, ceea ce ne aduce la evenimentele primului joc Homeworld. Trailerul prezintă, de asemenea, încercările și necazurile cu care se confruntă Kushan-ul supraviețuitor, inclusiv alianțele pe care le-ar crea cu Bentusi și războaiele pe care le-ar lupta împotriva Imperiului Taiidan și Vaygr.

Homeworld 3 este programat să fie lansat pe 13 mai și va veni pe PC. Jocul va include, de asemenea, un mod de joc inspirat de roguelike, numit War Games, care a primit o demonstrație în februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *