Știri

World of Warcraft Cataclysm Classic se lansează pe 20 mai

Un patch de pre-expansiune va fi lansat pe 30 aprilie, expansiunea completă venind la mai puțin de o lună mai târziu, pe 20 mai.

World of Warcraft Classic se află în prezent în mijlocul celei de-a treia etape a sezonului său de descoperire, dar fanii MMORPG-ului retroactiv au de așteptat și alte actualizări mai mari. În noiembrie anul trecut, Blizzard Entertainment a anunțat că următoarea sa expansiune, World of Warcraft Cataclysm Classic, va fi lansată cândva în 2024. Acum, dezvoltatorul a anunțat o dată fermă de lansare.

World of Warcraft Cataclysm Classic va fi lansat pe 20 mai. Înainte de aceasta, un patch de pre-expansiune va fi disponibil pe 20 aprilie, adăugând mecanici și conținut pentru a deschide calea pentru lansarea completă a actualizării. Patch-ul de pre-expansiune vă va permite să jucați ca două rase noi – Goblin și Worgen – și să alegeți noi combinații de rasă și clasă.

Vor fi, de asemenea, noi talente, copaci, vrăji și multe altele pentru cursuri, o nouă colecție de transmog, statistici actualizate pentru personaje și echipamente și o nouă profesie sub forma Arheologiei. În special, jucătorii vor putea, de asemenea, să exploreze și să se joace prin peisaje schimbate în Kalimdor și Regatele de Est, de la nivelul 1 până la 60.

Când Cataclysm în sine se lansează complet pe 20 mai, va aduce șapte noi zone (Muntele Hyjal, Vash’jir, Twilight Highlands, Uldum, Deepholm, Kezan și Gilneas), nouă temnițe noi (Peșterile Blackrock, Tronul Mareelor, Vortex). Pinnacle, The Stonecore, The Lost City of Tol’vir, The Halls of Origination, Grim Batol, Deadmines și Shadowfang Keep) și trei noi temnițe de raid (Tronul celor patru vânturi, Blackwing Descent și Bastion of Twilight).

Cataclysm va introduce, de asemenea, zona PvP Tol Barad, Insula Darkmoon, abilitatea de a zbura în Regatele de Est și Kalimdor, un nou sistem Raid Lock bazat pe șef și jurnalul temnitelor.

2024 va fi, de asemenea, un an semnificativ pentru versiunea principală a World of Warcraft. A introdus recent un nou mod sub forma Plunderstom, în timp ce următoarea sa expansiune, The War Within, va fi lansată la sfârşitul acestui an. Acesta va da startul unei noi trilogii de expansiuni, numită Saga Worldsoul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *