Lansări

REVEIL: psiho-thriller-ul narativ s-a lansat pe PlayStation, Xbox Series și PC

Dezvoltatorul Pixelsplit și editorul Daedalic Entertainment își deschid cortina și lansează jocul REVEIL pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC. Aventura plină de surprize, groază și dezvăluiri promite o experiență de neuitat.

REVEIL urmărește povestea lui Walter Thompson, un constructor de scenă, soț și tată, care se trezește prins într-un labirint al minții sale la Circul Nelson Bros. Jucătorii îl vor însoți pe Walter în călătoria sa tulburătoare, în timp ce încearcă să descopere trecutul întunecat și să-și găsească familia pierdută, Martha și Dorie.

Caracteristicile jocului includ:

Experiență profund psihologică care provoacă jucătorii să-și pună la îndoială totul.
Cinci acte jucabile în medii diferite, meticulos proiectate.
Experiență narativă captivantă la persoana întâi, însoțită de puzzle-uri și ghicitori diverse.
Design vizual captivant și atmosferic, care va încânta ochii jucătorilor.
O poveste complexă cu elemente psihedelice, biografice și tulburătoare.
În plus, pentru cei care doresc să experimenteze și mai mult din lumea REVEIL, este disponibilă și ediția Funhouse, care oferă conținut suplimentar, inclusiv muzică originală, artă digitală, efecte de cameră speciale și multe altele.

REVEIL, prezentat anterior la evenimente precum Future Game Show și Fear Fest, este acum disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și Steam. Este timpul să intri în lumea întunecată și intrigantă a acestui psiho-thriller captivant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *