Știri

Pokemon Legends: ZA a fost anunțat, iar lansarea este programată pentru 2025 pe Nintendo Switch

The Pokemon Company a dezvăluit cel mai nou titlu principal al francizei, intitulat “Pokemon Legends: ZA”, care urmează să fie lansat simultan în întreaga lume în 2025 pentru consolele Nintendo Switch. Acest anunț a fost făcut în timpul sărbătoririi Zilei Pokemon și este însoțit de un trailer care oferă o privire asupra orașului Lumiose din regiunea Kalos.

Trailerul prezintă o reamenajare urbană în Lumiose City, care este gândită să creeze un spațiu prietenos pentru atât oameni, cât și Pokemon. Diversele creaturi de buzunar, printre care Pikachu și Sylveon, sunt prezentate în timp ce orașul se transformă. Este de remarcat că Lumiose City este cunoscut din jocurile Pokemon X și Y.

Deși detalii specifice despre poveste sau mecanici de joc nu au fost încă dezvăluite, se pare că Pokemon Legends: ZA va avea loc într-un viitor apropiat al regiunii Kalos, cu schimbări majore pe cale să aibă loc. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle mai multe despre această nouă aventură Pokemon.

Este interesant de observat că lansarea Pokemon Legends: ZA pe consolele Nintendo Switch ar putea coincide cu debutul Nintendo Switch 2, despre care se zvonește că va fi lansat în martie 2025, după o întârziere internă. Așteptările sunt mari pentru această nouă iterație a celebrului sistem de jocuri portabile, iar lansarea simultană a Pokemon Legends: ZA ar putea aduce un impuls considerabil vânzărilor.

Rămâneți conectați pentru mai multe actualizări și detalii despre Pokemon Legends: ZA pe măsură ce se dezvăluie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *