Știri

Ed se alătură luptei în Street Fighter 6, alături de o nouă scenă de luptă

Al treilea personaj DLC pentru Street Fighter 6, Ed, a fost lansat, devenind acum disponibil pentru posesorii Anului 1 Character Pass. Ed este cunoscut pentru stilul său puternic și pentru loviturile devastatoare, alăturându-se astfel lui Rashid și AKI ca al treilea luptător din acest pachet de personaje.

Debutând inițial în Street Fighter 5, Ed este un luptător versatil, capabil să execute flicker jabs de la distanță, dar și să execute combo-uri eficiente la distanță scurtă. Față de predecesorii săi, Ed este mai atenuat și mai realist în Street Fighter 6, toate mișcările sale implicând acum folosirea pumnului.

Odată cu lansarea lui Ed, a fost introdusă și o nouă scenă de luptă numită Ruined Lab, care aduce cu sine câteva indicii interesante despre trecutul personajului M. Bison din Shadaloo. Acest lucru poate sugera că ticălosul emblematic nu a fost eliminat complet din ecuație.

În ceea ce privește viitorul DLC, al patrulea și ultimul personaj din Anul 1, Akuma, este programat să sosească în primăvară. Producătorul Shuhei Matsumoto a promis că Akuma va avea un aspect uimitor, cu o varietate de efecte impresionante. Echipa de dezvoltare este entuziasmată să-i ofere fanilor o nouă experiență și planifică cu grijă modul în care îl vor prezenta. Se așteaptă cu interes actualizări ulterioare în lunile următoare.

Street Fighter 6 este disponibil pentru Xbox Series X/S, PS4, PS5 și PC, iar fanii pot consulta recenziile pentru a afla mai multe despre această ultimă iterație a seriei Street Fighter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *