Știri

Splatoon 3: Side Order prezintă noi obiective, jetoane de culoare și actualizări permanente într-un nou trailer

Nintendo a lansat un nou trailer de prezentare generală pentru DLC-ul Side Order de la Splatoon 3. În povestea acestuia, Agentul 8 explorează misteriosul Spire of Order alături de Pearl, cântăreața Off the Hook care a fost transformată în mod ciudat într-o dronă.

Jucătorii avansează prin Spire, câte un etaj, și pot alege unul dintre cele trei obiective disponibile. Aceste obiective implică distrugerea portalurilor care generează inamici, urmărirea și înfrângerea acestora, ghidarea unei mingi și multe altele. Îndeplinirea obiectivelor oferă jetoane de culoare, care sunt upgrade-uri ce măresc viteza de tragere, daunele și altele.

Există peste 60 de jetoane de culoare din care să alegeți, care pot oferi opțiuni variate, de la ajustarea caracteristicilor armei principale și mărirea razei de explozie a bombelor până la activarea repetată a armei speciale. De asemenea, Pearl poate fi îmbunătățită pentru a ajuta în luptă.

Pe măsură ce vă aventurați mai sus în Spire, vor apărea inamici și obiective mai provocatoare. Eșecul de a ajunge în vârf vă va duce înapoi la început, dar jetoanele de culoare pierdute sunt convertite în perle, pe care le puteți cheltui pentru upgrade-uri permanente pentru runda următoare, cum ar fi Max Lives, Damage Reduction, Max Armor, Drone Action Slots și multe altele.

Ce vă așteaptă în vârful Spire of Order? Va trebui să aflați singuri când Splatoon 3: Side Order va fi lansat pe 22 februarie pentru Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *