Trailere

Dragon Age: Dreadwolf pune în evidență Thedas, dezvăluire completă în vara 2024

După ani de lucru, BioWare se pregătește să prezinte Dragon Age: Dreadwolf, cel mai recent titlu din seria RPG fantasy. O dezvăluire completă urmează în vara anului 2024, cu un nou teaser disponibil, evidențiind pe scurt câteva locații în care se vor aventura jucătorii. Verifică-l mai jos.

Prezentat ca o combinație de gameplay și cinematic, vedem Treviso, un oraș-port din Antiva, unde locuiesc Crows; Rivain la nord-est ai cărui locuitori nu cred în Creator; și Weisshaupt, o fortăreață care servește drept cartier general al Grey Warden. Ceea ce pare a fi Fen’Harel, titularul Dread Wolf, vorbește despre lumea care se bucură în curând de „pacea și confortul domniei mele” într-o voce off. De rău augur.

Dragon Age: Dreadwolf nu are o dată de lansare, dar se zvonește că va fi lansat cel mai devreme în vara 2024. Se pare că nu se întâmplă, dar o lansare la sfârșitul anului viitor sau începutul lui 2025 nu este exclusă. Rămâneți pe fază pentru mai multe actualizări și tease-uri în lunile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *