Trailere

Chucky aduce groaza în Dead by Daylight

Behavior Interactive confirmă oficial că Chucky din franciza Child’s Play este următorul ucigaș al lui Dead by Daylight.

Chucky, păpușa ucigașă, va fi următorul ucigaș din Dead by Daylight, confirmând zvonurile vechi. Abilitățile lui Chucky includ Slice & Dice pentru a se arunca asupra Supraviețuitorilor și o mobilitate sporită cu capacitatea Scamper. Fanii se pot aștepta la ouă de Paște care fac referire la filmele Play’s Child, la ținute alternative și multe altele.

Behavior Interactive a anunțat că păpușa criminală Chucky va fi următorul ucigaș din jocul de groază multiplayer asimetric Dead by Daylight. Behavior Interactive i-a tachinat pe fani cu privire la ceea ce se pot aștepta de la următorul capitol al lui Dead by Daylight, iar acum debutul lui Chucky a fost în sfârșit confirmat.

Fiind unul dintre cei mai emblematici răufăcători de groază din toate timpurile, Chucky s-a zvonit de mult timp pentru Dead by Daylight. Zvonurile despre Chucky Dead by Daylight au început să crească semnificativ când Behavior Interactive a postat un teaser care arată un cuțit de bucătărie dispărut, arma semnătură a păpușii. Acum, acele zvonuri au fost confirmate, deoarece Behavior Interactive a tras oficial cortina pe Chucky în Dead by Daylight.

Chucky își va face debutul în Dead by Daylight pe 28 noiembrie, deși versiunile publice de testare vor fi disponibile înainte de atunci. Chucky în Dead by Daylight va fi exprimat de Brad Dourif, actorul care a interpretat personajul în marea majoritate a aparițiilor sale în film și televiziune, datând din filmul original Child’s Play. Mathieu Côté de la Behaviour a remarcat provocările în aducerea lui Chucky în joc, declarând: „Este un personaj pe care nu m-am gândit niciodată că l-am putea aduce în The Fog din cauza dimensiunii sale. Echipa s-a autodepășit pentru a dovedi că mă înșel. – Chucky în Dead by Daylight este într-adevăr experiența de joc horror multiplayer de neratat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *