Știri

Diablo 4 dezvăluie conținut nou și modificări pentru sezonul 2

Blizzard a adus bucurie fanilor Diablo 4 la BlizzCon 2023 prin dezvăluirea unui bogat conținut nou și modificări pentru sezonul 2 al jocului.

Sezonul 2, cunoscut sub numele de “Season of Blood”, aduce o serie de actualizări pentru a îmbunătăți calitatea vieții jucătorilor și adaugă o nouă activitate de final de joc numită “Abattoir of Zir”.

Una dintre noutățile majore este introducerea unui nou personaj NPC numit Erys, un vânător de vampiri interpretat de Gemma Chan. Împreună, jucătorii își propun să investigheze misterul Dark Master și horda de vampiri care a invadat Sanctuary. O serie de misiuni leagă această poveste, începând în orașul Ked Bardu.

Sezonul oferă și o mecanică nouă numită “Sângele Vampirilor”, care le permite jucătorilor să extragă sânge din inamici și să utilizeze puteri vampirice în timp ce poartă echipament special numit “Pact Armor”. Acest echipament conferă statisticile necesare pentru a crește forța, divinitatea și eternitatea personajului.

Blizzard a dezvăluit, de asemenea, o serie de actualizări viitoare, precum un eveniment de vacanță denumit “Midwinter Blight”, care va începe pe 12 decembrie și va aduce noi misiuni și activități. De asemenea, s-a oferit un teaser pentru prima expansiune a jocului, numită “Vessel of Hatred”, cu detalii încă subțiri, dar cu un accent pe regiunea Kehjistan și discipolii lui Mephisto, cunoscuți sub numele de Triune.

În plus, Blizzard a anunțat o temniță de provocare săptămânală numită “The Gauntlet” și a adăugat o funcție de previzualizare la furnizorul Occultist pentru a ajuta jucătorii să vadă afixele posibile înainte de a cheltui aurul.

Cu toate aceste noi adiții și actualizări, Diablo 4 continuă să ofere o experiență captivantă și plină de acțiune pentru fanii seriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *