Trailere

Precomenzile sunt deschise pentru SteamWorld Build, lansare pe 1 decembrie

Precomenzile pentru SteamWorld Build, un viitor joc constructor de orașe și dungeon dezvoltat de Thunderful și The Station, sunt acum disponibile pe Nintendo Switch, Xbox Series S|X și PlayStation 4 și 5. Jocul va fi lansat oficial pe 1 decembrie și poate fi precomandat la un preț de 29,99 EUR/USD. Pentru cei care sunt noi în franciza SteamWorld, există și opțiunea de a achiziționa SteamWorld Dig pentru doar 5 EUR/$ în pachetul SteamWorld Build & Dig.

SteamWorld Build aduce o combinație interesantă de construire a orașului cu elemente de dungeon keeping, amestecate cu acel sos secret unic SteamWorld. Acest joc a fost dezvoltat simultan pentru PC și console, asigurându-se că se joacă la fel de bine atât cu controllerul, cât și cu mouse-ul și tastatura, oferind o experiență fără compromisuri pe oricare dintre platforme.

În rolul arhitectului unui oraș minier SteamWorld, jucătorii vor construi terenuri și case pentru cetățenii lor cu aburi, îi vor hrăni și le vor oferi divertisment. Cu o mină abandonată sub oraș, se zvonește că aceasta este plină de tehnologie străveche, care deține secretul supraviețuirii. Jucându-se cu resursele naturale de la suprafață și cu bogățiile subterane, jucătorii vor extinde orașul, vor descoperi niveluri rezidențiale noi și vor săpa adânc pentru a dezvălui comorile ascunse, cu scopul de a ajuta orașul să scape de pe planetă.

SteamWorld Build promite o experiență de joc captivantă și un amestec inovator de elemente de construcție și aventură în lumea SteamWorld.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *