Știri

Dezvoltatorii Lies of P confirmă din greșeală că lucrează la o continuare

De la lansarea lui Elden Ring, industria jocurilor video a fost inundată de titluri Soulslike, însă niciunul nu a reușit să aibă impactul inițial al lui Lies of P, lansat la începutul acestui an. Și acum, se pare că fanii pot aștepta și mai mult de la acest univers.

Directorul jocului, Ji Won Choi, a confirmat în mod accidental că echipa dezvoltatoare lucrează în secret la o continuare a jocului Lies of P. Anunțul a fost făcut într-un videoclip lansat pe 31 octombrie. Cu peste un milion de exemplare vândute, atenția echipei se îndreaptă acum nu doar către viitorul DLC, ci și către un al doilea joc Lies of P.

Deși detaliile despre acest al doilea joc sunt limitate, acest anunț ar trebui să încânte fanii, având în vedere succesul remarcabil al primului joc.

Înainte de a primi continuarea, jucătorii Lies of P se pot bucura de primul său DLC, care încă nu are un titlu oficial. În videoclipul accidental, fanii au primit o primă privire asupra esteticii gotice și a gameplay-ului provocator care va caracteriza acest DLC.

Lies of P a reușit să se impună în peisajul Soulslike, datorită unui stil de joc captivant și unei povești intrigante. În plus, succesul jocului a fost susținut de disponibilitatea acestuia prin abonamentul Game Pass al Microsoft, care a oferit jocul atât pe PC, cât și pe Xbox Game Pass încă de la lansare.

Indiferent de platforma pe care ați jucat Lies of P, viitorul acestui univers pare promițător pentru 2024, cu DLC-uri și știri despre continuare programate să fie dezvăluite în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *