Trailere

Lies of P anunță actualizarea jocului și tachinează primul DLC, lansarea coloanei sonore

NEOWIZ, dezvoltator și editor global de jocuri, a lansat un nou videoclip pentru dezvoltatori pentru celebrul său titlu asemănător Souls, Lies of P. Videoclipul, găzduit de directorul jocului Jiwon Choi, prezintă noutățile legate de Lies of P de la lansarea sa oficială pe 19 septembrie și dezvăluie ce ne așteaptă în viitor, inclusiv primul DLC, lansarea coloanei sonore oficiale și multe altele.

După ce a mulțumit fanilor pentru a ajuta Lies of P să vândă peste un milion de unități în prima lună, Choi discută despre un patch de echilibru planificat pentru noiembrie, care va aduce schimbări semnificative echilibrului între arme și personaje, îmbunătățiri ale calității vieții pentru a face jocul mai accesibil în etapele inițiale. În semn de recunoștință, jucătorii vor primi o nouă ținută și o caracteristică care permite echiparea ochelarilor și a pălăriilor separat, pentru mai multă libertate în personalizarea personajelor. Choi oferă, de asemenea, o previzualizare a conținutului viitor al jocului prin schițe nevăzute până acum, dezvăluind o mică parte din ceea ce va aduce primul DLC.

Inspirat din povestea lui Pinocchio, Lies of P este un joc de acțiune asemănător Souls, plasat în orașul întunecat Krat, inspirat de Belle Époque. Orașul frumos a devenit un coșmar viu, cu marionete mortale și ciumă. Joci ca o marionetă care caută Geppetto pentru a deveni om. Jocul oferă o lume elegantă, lupte intense, personalizare a personajelor și o poveste captivantă cu alegeri narative.

Lies of P a fost lansat pe 19 septembrie 2023 și este disponibil pe diverse platforme, inclusiv PlayStation, Xbox și PC. Prețurile variază în funcție de ediție, iar jocul are o rating “Mature” de la ESRB, PEGI 16 și USK 16.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *