Știri

Disney Dreamlight Valley rămâne un joc cu plată, deoarece va fi lansat în decembrie

Deși inițial era planificat să se lanseze ca joc gratuit, Disney Dreamlight Valley alege acum să rămână ca un joc cu plată.

Disney Dreamlight Valley este în acces anticipat de aproximativ un an, disponibil pentru cei care au cumpărat pachetele Fondatorului înainte de lansarea completă a jocului sau, alternativ, prin Xbox Game Pass. Acum, așa cum a anunțat într-o postare pe blog pe site-ul oficial al jocului, dezvoltatorul Gameloft și-a anunțat decizia de a continua să ofere Disney Dreamlight Valley ca joc cu plată, unde a anunțat, de asemenea, că jocul va primi lansarea sa completă pe 5 decembrie.

„Aceasta înseamnă că nu vom face tranziția pentru a fi un joc gratuit când părăsim Accesul Anticipat pe 5 decembrie. Această alegere asigură că Disney Dreamlight Valley va putea continua să ofere o experiență de joc premium pentru toți jucătorii. Este important pentru noi să ne menținem promisiunea de a continua să oferim actualizări gratuite de conținut care adaugă noi personaje, tărâmuri, îmbrăcăminte, mobilier și mai multe surprize văii tale.”

Postarea menționează, de asemenea, că moonstones, o monedă în joc, va fi în continuare opțională și veți putea în continuare să le câștigați gratuit sau să le cumpărați cu bani reali. Deci nu se renunță complet la elementele de serviciu live care existau deja în joc.

Gameloft prezintă, de asemenea, primul său permis de expansiune cu plată, intitulat A Rift in Time, în timpul unui stream live săptămâna viitoare, ora 20:00 GMT, 1 noiembrie, precum și o privire asupra unui număr de actualizări viitoare și a „funcțiilor multiplayer mult așteptate”. Postarea prezintă, de asemenea, diferitele ediții ale Dreamlight Valley pe care le veți putea obține în 5 decembrie, menționând, de asemenea, că pachetele fondatoare disponibile în prezent nu vor mai fi disponibile de la acea dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *