Lansări

Noul joc “The Lord of the Rings: Return to Moria” este disponibil acum

Dezvoltatorul independent Free Range Games aduce în atenția jucătorilor cel mai nou joc “Stăpânul Inelelor”, transportându-i în patria piticilor, Moria.

“Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria” este un joc de supraviețuire care are loc în Pământul de Mijloc și se concentrează pe patria piticilor, Moria.

Jucătorii au opțiunea de a juca în mod solo sau alături de prieteni, cu un mod cooperativ multiplayer disponibil pentru până la 8 jucători pe PC și 4 jucători pe console.

Experiența de joc este unică de fiecare dată datorită utilizării generării procedurale pentru a crea minele și pentru a extinde povestea și istoria piticilor din Pământul de Mijloc.

Franchise-ul “Stăpânul Inelelor” a fost o prezență importantă în industria jocurilor, cu numeroase adaptări de la diverși dezvoltatori. Anul 2023 a adus mai multe jocuri în universul Pământului de Mijloc, inclusiv “The Lord of the Rings: Gollum” și “Heroes of Middle-earth” de la EA. Acum, cel mai nou joc îi duce pe jucători într-o aventură alături de pitici.

“Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria” a fost lansat oficial ca o exclusivitate Epic Games Store de către Free Range Games și editorul North Beach Games. Jocul îi trimite pe jucători în Munții Cețoși sub conducerea lordului Gimli Lockbearer, cu misiunea de a reconstrui Regatul Pierdut Moria. Jocul combină elemente de supraviețuire cu mecanici de construcție a orașului. Întoarcerea în Moria a fost lansată pe PC și va fi disponibilă pe PS5 pe 5 decembrie și pe Xbox Series X/S la începutul anului viitor.

Date de lansare “Stăpânul Inelelor: Întoarcerea în Moria”:

PC – Disponibil acum
PS5 – 5 decembrie
Xbox – 2024
Acest joc oferă o varietate de moduri de joc, atât pentru jucătorii solo, cât și pentru cei care preferă experiența multiplayer. “Întoarcerea în Moria” aduce o perspectivă unică asupra lumii Pământului de Mijloc și extinde povestea piticilor în urma evenimentelor din trilogia de film “Stăpânul Inelelor”. Este o adiție semnificativă la seria de jocuri video a francizei “Stăpânul Inelelor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *