Știri

Jocul Iron Man de la EA Motive este încă în pre-producție timpurie

Fanii Iron Man primesc o actualizare despre dezvoltarea jocului mult așteptat. Motive Studio și EA au anunțat în septembrie că lucrează la un joc de acțiune și aventură Iron Man pentru un singur jucător, dar iată ce se întâmplă cu acest proiect în prezent.

Directorul general al Motive Studio, Patrick Klaus, a oferit o actualizare despre stadiul de dezvoltare al jocului. Klaus a confirmat că, deși atenția echipei s-a mutat pe proiectul Iron Man de la lansarea remake-ului Dead Space la începutul acestui an, jocul este încă în faza de pre-producție.

Klaus a scris în actualizare: “Suntem încă devreme în pre-producție și ne luăm timp pentru a ne asigura că punem cea mai bună bază posibilă pentru dezvoltare. Dar deja, găsim atât de multe oportunități de a explora povestea, designul și modul de joc cu Iron Man și este emoționant să vedem că fantezia începe să prindă viață.”

În plus, Motive Studio a creat un consiliu comunitar format din fani, asemenea celui pentru Dead Space, pe care intenționează să-i implice în dezvoltarea jocului Iron Man chiar și în stadiile incipiente. Klaus a confirmat și că jocul este construit pe Unreal Engine 5, ceea ce reprezintă o schimbare semnificativă față de titlurile anterioare ale studioului, care au fost construite pe Frostbite.

Deși nu se știu încă multe detalii despre jocul Iron Man, listele anterioare de locuri de muncă au indicat că ar putea fi o experiență de lume deschisă. Cu această actualizare, fanii pot rămâne cu încredere că dezvoltarea continuă și că se depun eforturi pentru a face acest joc special.

De asemenea, merită menționat că EA lucrează și la un alt joc Marvel, unul cu Black Panther, care este, de asemenea, o experiență de lume deschisă și este dezvoltat de Cliffhanger Games.

În concluzie, fani Iron Man și ai universului Marvel pot aștepta cu nerăbdare să vadă cum se va dezvolta acest joc și ce surprize va aduce în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *