Trailere

Asterix & Obelix: Heroes a fost lansat pe multiple platforme

NACON, Jumpgate AB și Les Éditions Albert René au anunțat lansarea Asterix & Obelix: Heroes, un joc de cărți tactic pe rând, pe mai multe platforme. Jocul este disponibil acum pe PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch TM și PC (Steam, Epic Games Store).

Asterix și Obelix, celebrele personaje galice, revin într-o nouă aventură pentru a se confrunta cu Cezar și legiunile sale – de această dată, într-un joc de cărți. Jucătorii trebuie să-și adune eroii preferați și să împiedice planurile lui Cezar de a pune mâna pe Comoara lui Toutatis, ceea ce i-ar oferi puterea de a subjuga întreaga Galie.

Asterix & Obelix: Heroes aduce jucătorii în lumea captivantă a lui Asterix, oferind un joc tactic de cărți pe rând cu următoarele caracteristici:

Un stil de desene animate fidel benzilor desenate originale.
24 de eroi emblematici din serie, fiecare cu o abilitate unică.
Gameplay simplu și revigorant.
Colectarea cărților pentru a vă construi pachetul.
Îmbunătățirea pachetului pentru fiecare erou.
Progres pe mai multe rute și călătorii prin 6 regiuni emblematice, inclusiv Galia, Egipt și Pădurea Carnutes.
Aventura este complet originală și îi aduce pe jucători alături de eroii lor preferați pentru a contracara planurile lui Cezar. Pentru fanii seriei Asterix și Obelix, acest joc oferă o modalitate distractivă de a intra în universul lor.

Asterix & Obelix: Heroes este acum disponibil pe PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Nintendo Switch TM și PC (Steam, Epic Games Store).

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *