Știri

Actualizarea Cyberpunk 2077 2.0 include un tribut Ken Block

Dezvoltatorul CD Projekt Red adaugă un omagiu impresionant lui Ken Block în jocul Cyberpunk 2077 prin intermediul actualizării complete 2.0. Această actualizare aduce în joc o mașină inspirată de celebrul Hoonicorn Mustang RTR al lui Ken Block.

Ken Block, legendarul pilot de raliuri, a decedat la începutul acestui an, iar CD Projekt Red a dorit să îi aducă un omagiu prin intermediul jocului Cyberpunk 2077. Astfel, în actualizarea 2.0, a fost introdusă o mașină numită “Type-66 Hoon,” care este o variantă unică a Quadra Type-66 din joc.

Această mașină este inspirată de emblematicul Hoonicorn Ford Mustang RTR condus de Ken Block. Are o paletă de culori negru-verde, autocolantul “43” care corespunde numărului de mașină al lui Block și un slogan “KB 67-23,” referindu-se la anii de naștere și deces ai pilotului de raliu. Mașina poate fi găsită și deținută în joc, iar jucătorii trebuie să găsească cheile sale ascunse lângă vehicul.

Această inițiativă adaugă un element emoționant și personal în lumea Cyberpunk 2077 și arată respectul dezvoltatorului față de Ken Block și moștenirea sa în motorsport.

1 Comment

Comments are closed.