Știri

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh se lansează pe 7 noiembrie pe PC, PlayStation și Xbox

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh, un joc așteptat de către fani, va fi lansat pe 7 noiembrie pentru platformele PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S. În plus, se planifică o lansare pe Nintendo Switch în 2024.

Jocul este dezvoltat de Tintin Imaginatio, Microids și Pendulo Studios, iar anunțul privind data de lansare a stârnit entuziasmul fanilor seriei. Pentru cei pasionați, ediții speciale ale jocului vor fi disponibile. Ediția limitată va include un Steelbook oficial și trei cărți poștale, alături de jocul în sine. În schimb, ediția de colecție va oferi un caiet, un artbook de 160 de pagini și o figurină originală, pe lângă conținutul ediției limitate.

Anunțat pentru prima dată acum trei ani, jocul a stârnit interesul fanilor lui Tintin și a primit o fereastră de lansare în 2023 în august 2022. Un teaser trailer anterior a oferit o privire asupra aspectului și atmosferei jocului.

Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh se va concentra pe misterul legat de faraonii egipteni, așa cum sugerează și numele, și va invita jucătorii într-o aventură fascinantă alături de Tintin și câinele său Snowy. Jocul va explora diverse locații, printre care Egipt, India, Arabia și Orientul Îndepărtat, oferind o experiență captivantă în universul lui Tintin.

1 Comment

Comments are closed.