Trailere

Fortnite lansează evenimentul My Hero Academia cu 3 skinuri noi

Fortnite lansează un eveniment crossover cu My Hero Academia, adăugând noi skin-uri și alt conținut tematic din popularul anime shonen.

Fortnite continuă să impresioneze prin crossover-urile sale, de data aceasta făcând echipă cu My Hero Academia pentru a introduce noi skin-uri pentru Shoto Todoroki, Eijiro Kirishima și Mina Ashido. Jucătorii pot achiziționa aceste skinuri individual sau în pachete, care vin cu articole suplimentare, cum ar fi emoții și târnăcopii. Evenimentul readuce, de asemenea, obiectul popular Deku Smash și introduce noi misiuni pentru Deku și Todoroki, permițând jucătorilor să câștige XP și să deblocheze gratuit un nivel de trecere de luptă.

Fortnite a lansat un eveniment crossover cu My Hero Academia, adăugând trei skinuri noi. În timp ce Fortnite a iubit personaje originale precum Fishsticks și Meowscles, Battle Royale este cunoscut și pentru colaborările mari cu nume din cultura pop.

La șase ani de existență, Fortnite are o listă lungă de încrucișări cu nume în interiorul și în afara lumii jocurilor. Un exemplu este cel de-al patrulea sezon al capitolului 4, sezonul curent al Fortnite, care va primi skinul lui Ahsoka Tano din Star Wars. Un alt skin pe care jucătorii îl pot debloca este Khaby Lame, starul TikTok renumit pentru videoclipurile sale amuzante. În timp ce multe colaborări cu Fortnite nu au avut loc încă, un anime popular a revenit cu un nou crossover.

Fortnite a lansat un nou eveniment My Hero Academia împreună cu actualizarea 26.10, adăugând skin-urile lui Shoto Todoroki, Eijiro Kirishima și Mina Ashido. Skin-urile sunt disponibile în magazinul din joc pentru 1.500 de dolari V fiecare sau în pachete cu personajele lor respective. Fiecare pachet vine cu piele, un emote, backbling și un târnăcop, Kirishima și Ashido costând 2.800 V-Bucks fiecare. Între timp, pachetul lui Todoroki costă 2.400 de dolari V. Crossover-ul anterior Fortnite x My Hero Academia a primit articole bazate pe Deku, iar acum jocul adaugă Ice Walls a lui Todoroki. Jucătorii pot găsi obiectul pe pământ, în cufere obișnuite și rare, și All Might Supply Drops. Cu Ice Wall, jucătorul creează o barieră foarte durabilă pentru a se proteja și a respinge inamicii în timpul meciurilor.

Evenimentul My Hero Academia marchează, de asemenea, revenirea lui Deku Smash în Fortnite, dând jucătorilor puterea lui One For All. Obiectul a făcut anterior senzație când Fortnite a dezactivat Deku Smash din cauza unei erori, iar mai târziu obiectul s-a întors în joc. În cea de-a doua oară disponibil în Fortnite, jucătorii pot găsi Deku Smash în cutiile All Might până la actualizarea 26.20. Pentru a ajuta pe toată lumea cu grind-ul, evenimentul My Hero Academia a lansat misiuni Deku și Todoroki, unde fiecare misiune valorează 20.000 de XP. Prin completarea unui total de șase misiuni Deku și Todoroki, jucătorii Fortnite vor debloca un nivel de trecere de luptă gratuit.

Fortnite are un istoric bun când vine vorba de crossover-uri cu anime, colaborând cu Attack on Titan, Dragon Ball Super și Naruto. Înainte de revenirea My Hero Academia, a existat și un crossover între Fortnite și Jujutsu Kaisen, aducând unul dintre cele mai populare anime ale momentului în joc. Deși există anime-uri fără un crossover cu Fortnite, dată fiind abilitatea Epic Games de a obține parteneriate importante, nu va fi surprinzător să vedem în cele din urmă nume iubite să apară în joc.

Fortnite este disponibil pe PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S.