Știri

Un fan a realizat o statuie uimitoare a lui Baldur din God of War

Un talentat fan al jocului God of War a creat o impresionantă statuie 3D și pictată manual a ticălosului zeu nordic Baldur. Această statuie surprinde în mod remarcabil esența arogantă, dar tragică a personajului. Sculptura include detalii complexe, inclusiv chipul lui Baldur și tatuajele runice care îi acoperă corpul. Munca acestui fan a fost lăudată de alți utilizatori Reddit, care au comparat-o pozitiv cu mărfurile oficiale God of War.

Baldur a fost primul antagonist major cu care s-a confruntat Kratos în seria God of War, după ce seria s-a mutat în mitologia nordică. Statuia realizată de fan prezintă cu măiestrie caracteristicile distinctive ale lui Baldur și reprezintă o piesă impresionantă de artă pentru fanii jocului.

Cu toate că Baldur și-a găsit sfârșitul în jocul God of War din 2018, seria continuă să fascineze și să inspire fani din întreaga lume. Dezvoltatorul Santa Monica Studios lucrează la un nou joc God of War, despre care se știe că va fi un titlu de acțiune la persoana a treia. Acest lucru a stârnit speculații în rândul fanilor cu privire la direcția în care se va îndrepta seria și ce zei sau mitologii vor fi explore.

În timp ce așteptăm noutăți despre viitorul lui Kratos, această statuie reprezintă un tribut impresionant adus personajului Baldur și universului captivant al lui God of War. Cu detalii atât de bine realizate, mulți fani s-au întrebat dacă ar putea achiziționa o astfel de statuie pentru propriile lor colecții God of War.