Trailere

Neo Berlin 2087 prezintă lupta, decorul și multe altele în shooter-ul RPG de acțiune

Elysium Game Studio a lansat un nou trailer pentru viitorul lor joc de tip shooter la persoana întâi/a treia, intitulat Neo Berlin 2087. Jocul, dezvăluit în acest an, a captivat atenția cu universul său futurist și promisiunea unui shooter RPG de acțiune ce combină perspectivele la persoana întâi și a treia. Cu ocazia evenimentului Gamescom, dezvoltatorul a dezvăluit un nou trailer care oferă o privire amplă asupra jocului.

Trailerul prezintă o interpretare distinctă și distopică a orașului Berlin în anul 2087, cu toate elementele sale futuriste. Pe parcursul videoclipului, sunt prezentate mai multe secvențe de gameplay, inclusiv împușcături la persoana întâi și a treia, elemente de luptă stealth și corp la corp, vehicule zburătoare și varietatea de medii în care acțiunea se desfășoară. Povestea jocului se va concentra pe diferite teme ce se îmbină perfect cu atmosfera distopică a orașului, iar aceste aspecte sunt sugerate și în cadrul trailerului.

Neo Berlin 2087 este în curs de dezvoltare pentru platformele PS5, Xbox Series X/S și PC. Deși nu există încă o dată de lansare specifică, se așteaptă ca jocul să fie lansat undeva în 2024. Cu lansarea sa apropiată, jucătorii pot anticipa o experiență bogată în acțiune și o poveste captivantă, într-o lume futuristă și plină de provocări.