Trailere

O aventură neliniștitoare și extraordinară – Lifeless Moon s-a lansat pe PC

Operatorii de control ai misiunii de la Serenity Forge (Doki Doki Literature Club Plus!, LISA: Definitive Edition) și astronauții pasionați de jocuri de aventură Lifeless Worlds, au primit vestea că astăzi este ziua de lansare. Misterioasa aventură intitulată Lifeless Moon este acum disponibilă pe PC, cu o lansare pe console planificată pentru primul trimestru al anului viitor.

Lifeless Moon este un captivant joc de platformă 3D care te poartă într-o odisee frumos înfiorătoare pe Lună, în timpul unei misiuni din epoca Apollo. Vei explora locuri care par familiare, dar totuși străine, lăsându-te să te întrebi ce este real și unde exact te afli în univers. Adevărul te așteaptă, rămâne doar să-l descoperi.

Pe această Lună pustie, misterele sunt răspândite peste tot, dezvăluind secrete ce te vor ghida în căutarea adevărului și în supraviețuire. Urmărește pașii exploratorilor care au ajuns înaintea ta, iar înțelegerea traumei care i-a lovit ar putea fi cheia pentru a reveni acasă – descifrează ghicitori, dezvăluie indicii și îmbrățișează tehnologii complet noi pe măsură ce te adaptezi la noua ta realitate, într-un mod cu totul grandios. Jucătorii vor înfrunta fenomene ciudate și vor utiliza puterile lor creative extraordinare în efortul de a dezlega misterul și de a afla adevărul.

Lifeless Moon este un succesor spiritual al jocului Lifeless Planet, care a evoluat de la un titlu de cult la un joc cu aproape zece milioane de jucători de-a lungul timpului. Cei care intră în această franciză pot obține ambele titluri în pachetul Lifeless Worlds disponibil pe platforma Steam.