Știri

Warhammer 40,000: Darktide primește arme noi

Dezvoltatorul Fatshark a anunțat lansarea celei de-a doua părți a actualizării aniversare pentru Warhammer 40,000: Darktide, numită “The Traitor’s Curse Part 2”. Această actualizare aduce cu ea o mulțime de conținut nou pentru joc, inclusiv Stimms ca o nouă formă de consumabile, semne de arme proaspete și o misiune nouă care se desfășoară pe aleile din spatele zonei de Carnaval.

Trailerul pentru actualizare oferă o privire asupra noilor elemente introduse în joc. Stimms adaugă o dimensiune suplimentară de strategie, iar semnele de arme oferă noi opțiuni de personalizare pentru jucători. În plus, o întâlnire de luptă limitată în timp și o nouă misiune contribuie la extinderea experienței de joc în universul Warhammer 40,000.

Prima parte a actualizării aniversare, lansată în noiembrie, a introdus Carnavalul ca un cadru nou pentru niveluri și a adus o serie de îmbunătățiri ale arborelui de talente al veteranului, precum și caracteristici de calitate a vieții. Carnavalul a adus și o nouă forță antagonistă sub conducerea lui Wolfer. Partea a doua a actualizării se așteaptă să continue povestea Carnavalului, urmărind evenimentele care duc la distrugerea unităților de producție Moebian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *